Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Η Damaris Lewis θα έχει βασικό ρόλο στην τρίτη σεζόν του Titans


Ο χαρακτήρας της Damaris Lewis (BlacKkKlansman, Pose) προβιβάστηκε σε βασικός για την τρίτη σεζόν του Titans, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TVLine, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2020 στο DC Universe. Η Lewis υποδύθηκε την Blackfire σε δυο επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Η σύνοψη του σόου είναι εξής:
Το Titans ακολουθεί νεαρούς ήρωες από όλες τις γωνιές του σύμπαντος της DC καθώς ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν πως ανήκουν σ ένα πιο σκοτεινό κόσμο από αυτό του κλασσικού franchise των Teen Titans. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, ένα ιδιαίτερο νεαρό κορίτσι που έχει κυριευτεί από ένα παράξενο σκοτάδι, εμπλέκονται σε μια συνωμοσία που θα μπορούσε να φέρει την Κόλαση στη Γη. Στην πορεία εντάσσονται μαζί τους η θερμοκέφαλη Starfire και ο αγαπητός Beast Boy. Γίνονται οικογένεια και ομάδα ηρώων.
Ο Akiva Goldsman είναι ο δημιουργός του Titans και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechter. Στο καστ βρίσκονται οι Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly και Conor Leslie.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου