Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η τρίτη σεζόν του Chilling Adventures of Sabrina έχει πρεμιέρα


Το Netflix γνωστοποίησε πως η τρίτη σεζόν του Chilling Adventures of Sabrina πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Η σειρά ήδη έχει ανανεωθεί για τέταρτο κύκλο.

Η σύνοψη του δεύτερου κύκλου είναι η εξής:
Αφού υπογράφει με το όνομά της στο Βιβλίο του Θηρίου, η Σαμπρίνα δυσκολεύεται να βρει ισορροπία ανάμεσα στον κόσμο των θνητών και τη νέα πιο σκοτεινή πλευρά της. Νέες προκλήσεις περιμένουν τη Σαμπρίνα στο δεύτερο μέρος της σειράς, όπως η επιλογή μεταξύ του γνωστού θνητού Χάρβι Κινκλ και του σέξι μάγου Νίκολας Σκρατς. Μπορεί να υπέγραψε το όνομά της στον Σκοτεινό Άρχοντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διστάσει να προκαλέσει χαμό.
Ο Roberto Aguirre-Sacasa είναι δημιουργός και showrunner του Chilling Adventures of Sabrina και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater και Lee Toland Krieger. Το καστ αποτελούν οι Kiernan Shipka, Jaz Sinclair, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Lucy Davis, Miranda Otto, Richard Coyle, Bronson Pinchot, Ross Lynch και Tati Gabrielle.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου