Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Η WB δεν θα βγάλει το Snyder Cut του Justice League


Η Warner Bros. Pictures σύμφωνα με το Variety προς παρόν δεν έχει σκοπό να δώσει στην κυκλοφορία την εκδοχή του Zack Snyder για το Justice League, η οποία για να ετοιμαστεί θα πρέπει να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για την προσθήκη των οπτικών εφέ και να γίνει το μοντάζ, είτε στις κινηματογραφικές αίθουσες είτε στο HBO Max.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ' αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων - Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg - μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.
Το Justice League έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου του 2017 από την Tanweer. Ο Zack Snyder σκηνοθέτησε από σενάριο των Chris Terrio και Joss Whedon. Με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 656.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο καστ βρίσκονται οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Ciaran Hinds, Connie Nielsen και Julian Lewis Jones.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου