Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Ο Tom Lipinski θα έχει ρόλο στην δεύτερη σεζόν του Snowpiercer


Ο Tom Lipinski (The Knick) έκλεισε για επαναλαμβανόμενο ρόλο στην δεύτερη σεζόν του Snowpiercer, της οποίας τα γυρίσματα είναι εν εξελίξει. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020.

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια εποχή, επτά χρόνια μετά από την μετατροπή του κόσμου σε παγωμένο τοπίο, με μοναδικό ίχνος ανθρωπότητας να βρίσκεται σε ένα γιγάντιο τρένο που κάνει κύκλους σε όλο το πλανήτη ατέρμονα. Στο επίκεντρο θα είναι ο πόλεμος των τάξεων, η κοινωνική αδικία και η πολιτική της επιβίωσης.

Ο Graeme Mason είναι ο δημιουργός του σόου και μαζί με τους Bong Joon-ho, Dooho Choi, Marty Adelstein και Becky Clements έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Οι Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall, Steven Ogg, Jaylin Fletcher, Timothy V. Murphy, Happy Anderson, Jonathan Lloyd Walker, Aleks Paunovic, Shaun Toub, Kerry O'Malley, Aaron Glenane, Fiona Vroom και Rowan Blanchard βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου