Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Το Jumanji: The Next Level έχει πρεμιέρα στην Κίνα


Η Sony Pictures εξασφάλισε πως το Jumanji: The Next Level πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 13 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα που η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.

Η σύνοψη του φιλμ είναι ως εξής:
Στο Jumanji: Το Παιχνίδι Παίζεται Αλλιώς, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.
Το Jumanji: The Next Level θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Ιανουαρίου του 2020 από την Feelgood Entertainment. Ο Jake Kasdan σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Το καστ αποτελούν οι Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Danny Glover και Danny DeVito.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου