Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Το The Invisible Man απέκτησε ημερομηνία εξόδου στην Ελλάδα


Τα Village Cinemas αποκάλυψαν πως το reboot του The Invisible Man θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου του 2020 ενώ η Tulip Entertainment έδωσε στην κυκλοφορία την ελληνική εκδοχή της αφίσας της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας (Μος) καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της (Χάριετ Ντάιερ) ενός παιδικού της φίλου (Άλντις Χοτζ) και της μικρής του κόρης (Στορμ Ρέιντ). Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια (Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν) αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.
Το The Invisible Man πρόκειται να προβληθεί στην Αμερική στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Ο Leigh Whannell σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Elisabeth Moss, Storm Reid, Aldis Hodge, Harriet Dyer και Oliver Jackson-Cohen.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου