Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Βρέθηκε η δημιουργός του She-Hulk


Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter η Jessica Gao, η οποία κέρδισε βραβείο Emmy για την δουλειά της στο Rick and Morty, έκλεισε να είναι η δημιουργός και ειδικός παραγωγός στην σειρά της She-Hulk που θα προβληθεί στο Disney+.

Η She-Hulk, γνωστή και ως Jennifer Walters, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Marvel Comics ως δημιούργημα των Stan Lee και John Buscema στο πρώτο τεύχος του Savage She-Hulk το 1980 και είναι ξαδέρφη του Bruce Banner, η οποία πήρε λίγο από το αίμα του όταν ήταν τραυματίας και πήρε λίγο από τις δυνάμεις του. Σε αντίθεση με τον Hulk είχε πιο ανθρώπινη μορφή και κρατούσε τον χαρακτήρα της ενώ μετά από μερικά τεύχη η μετατροπή της ήταν μόνιμη. Η She-Hulk ήταν μέλος των Avengers, Fantastic Four, Heroes for Hire, Defenders, Fantastic Force και S.H.I.E.L.D., είναι ικανή δικηγόρος που βοήθησε αρκετές φορές υπερήρωες.

Η Jessica Gao για την περσινή χρονιά είχε ως σεναριογράφος τέσσερα επεισόδια του Take My Wife, στο οποίο είναι ειδικός παραγωγός, και για το 2019 έχει δυο επεισόδια του Corporate. Για το μέλλον έχει έναν άτιτλο πιλότο για το ABC.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου