Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Ο Jeremy Slater θα είναι ο δημιουργός του Moon Knight


Τα Marvel Studios προσέλαβαν τον συν-δημιουργό του The Umbrella Academy, Jeremy Slater για να αναλάβει την ανάπτυξη της αυτόνομης σειράς του Moon Knight και να έχει χρέη ειδικού παραγωγού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του The Hollywood Reporter. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει πότε θα γίνει διαθέσιμο το σόου στο Disney+.

Στα κόμικς ο Moon Knight είναι μισθοφόρος με το όνομα Marc Spector που τον άφησαν να πεθάνει στην έρημο της Αιγύπτου αλλά τον βρήκαν πιστοί του θεού Khonshu, ο οποίος του έσωσε τη ζωή και του χάρισε υπεράνθρωπες δυνάμεις. Επιστρέφοντας στις Η.Π.Α με ένα αγαλματίδιο του Khonshu, ο Marc ανέλαβε το ρόλο του διώκτη του εγκλήματος, παίρνοντας το προσωνύμιο Moon Knight και χρησιμοποιώντας δυο εναλλακτικές ταυτότητες: του εκατομμυριούχου Steven Grant και του ταξιτζή Jake Lockley. Με τη βοήθεια του πιλότου και φίλου του, Frenchie, και της αγαπημένης του, Marlene Arlaune, ο Marc πολέμησε για χρόνια το έγκλημα. Συγκρούστηκε με τους Midnight Man και Black Spectre και συνεργάστηκε με τους Spider-Man και Punisher. Το άγχος που του προκαλούσε η διατήρηση των μυστικών ταυτοτήτων του τον επηρέασε ψυχολογικά και ο Marc απέσυρε τις ταυτότητες του και πούλησε το αγαλματίδιο του Khonshu. Πριν περάσει καιρός, ο Marc ένιωσε την παρόρμηση να ταξιδέψει στην Αίγυπτο. Εκεί μέλη της λατρείας του Khonshu τού εξήγησαν ότι το αναπόφευκτο πεπρωμένο του ήταν να είναι ο Moon Knight. Ανανεωμένος και εφοδιασμένος από τον Khonshu με νέα στολή, ο Marc ανέλαβε και πάλι δράση.

Ο Moon Knight πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση του στο Marvel Universe στο 32ο τέυχος του Werewolf by Night τον Αύγουστο του 1975 και δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Doug Moench και Don Perlin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου