Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ο Nightmare θα είναι ο villain του WandaVision;


Το Murphy's Multiverse αποκαλύπτει πως ο Nightmare πρόκειται να είναι ο κύριος ανταγωνιστής στο WandaVision, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+. 

Για όσους δεν γνωρίζουν στα κόμικς ο Nightmare είναι ο άρχοντας του Nightmare World στην Dimension of Dreams, όπου συγκεντρώνεται η ζωτική ενέργεια των ανθρώπων την ώρα που κοιμούνται. Ο Nightmare παρατηρεί το συλλογικό ασυνείδητο και μπορεί να ελέγξει τα όνειρα ενός ανθρώπου, γεμίζοντάς τον με εφιάλτες και αποκτώντας τον έλεγχό του. Ο Nightmare είναι δημιούργημα της ανάγκης του ανθρώπου να ονειρεύεται. Αν οι άνθρωποι δεν είχαν αυτή την ανάγκη ή αν όλη η ανθρωπότητα εξαφανιζόταν, ο Nightmare θα έπαυε να υπάρχει. Απώτερος σκοπός του είναι να ενσωματώσει τον δικό μας κόσμο στο προσωπικό του βασίλειο. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Stan Lee και Steve Ditko και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Marvel Universe τον Ιούλιο του 1963 στο 110ο τεύχος του Strange Tales.

Η Jac Schaeffer είναι δημιουργός και έχει χρέη ειδικού παραγωγού και showrunner. Ο Matt Shakman έχει αναλάβει την σκηνοθεσία. Το καστ θα αποτελούν οι Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Teyonah Parris, Kat Dennings, Randall Park και Kathryn Hahn.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου