Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο Colin Farrell βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο του The Penguin στο The Batman


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline ο Colin Farrell (Daredevil, In Bruges, Phone Booth, Pride and Glory) είναι σε διαπραγματεύσεις με την Warner Bros. για να ενσαρκώσει τον The Penguin στο The Batman.

Προς το παρόν στο καστ βρίσκονται οι Robert Pattinson, Jeffrey Wright, Zoe Kravitz και Paul Dano. Ο Andy Serkis βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο του Alfred Pennyworth. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 25 Ιουνίου του 2021. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020 και πρόκειται να λάβουν χώρα στο Λονδίνο. Ο Matt Reeves έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Mattson Tomlin. Οι Reeves και Dylan Clark θα έχουν χρέη παραγωγού, ενώ ο Michael E. Uslan θα είναι ειδικός παραγωγός.

Ο Colin Farrell για την φετινή χρονιά έχει τα Dumbo και Gloomy Eyes και για το 2020 έχει τις ταινίες The Gentlemen και After Yang. Για το μέλλον έχει τα Eve και Voyagers, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της μίνι σειράς The North Water.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου