Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Οι Channing Tatum και Roy Lee θα συνεργαστούν στο The Maxx


Οι Channing Tatum και Roy Lee θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ετοιμάσουν live-action μεταφορά για το καλτ κόμικ του Sam Kieth, The Maxx. Ο Tatum θα έχει χρέη παραγωγού μέσω της Free Association μαζί με τους Reid Carolin και Peter Kiernan, ο Lee will θα έχει χρέη παραγωγού μέσω της Vertigo Entertainment και ο Kieth will θα είναι παραγωγός μαζί με τον Tal Vigderson.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει ταινία ή σειρά. Ο Sam Kieth είναι ο δημιουργός, σεναριογράφος και εικονογράφος του The Maxx, το οποίο κυκλοφόρησε στην Image Comics από το 1993 έως το 1998. Το 1995 στο MTV προβλήθηκε σειρά κινουμένων σχεδίων που είχε 13 επεισόδια και απέσπασε βραβείο Annie στην κατηγορία Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η υπόθεση της σειράς comic ακολουθεί τις περιπέτειες του The Maxx, ο οποίος εμφανίζεται τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, το Outback. Στον πραγματικό κόσμο, είναι ένας άστεγος που ζει σε ένα κουτί, αλλά στο Outback, είναι ένας ισχυρός μασκοφόρος ήρωας που είναι ο προστάτης της Jungle Queen. Στον πραγματικό κόσμο, η τελευταία είναι κοινωνική λειτουργός με το όνομα Julie Winters, που συχνά βοηθάει τον άστεγο άνθρωπο, χωρίς να γνωρίζει ότι η εναλλακτική πραγματικότητα υπάρχει και ασκεί επικίνδυνη επιρροή στη ζωή της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου