Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Νέες σειρές κόμικ για τα Thor, Iron Man & Guardians of the Galaxy


Το 2020 θα είναι η χρονιά της καινούριας αρχής για μερικά σημαντικά κόμικς Marvel Entertainment αφού οι πρωτοκλασσάτοι Thor και Iron Man αλλά και η υπερηρωική διαστημική ομάδα Guardians of the Galaxy θα επιστρέψουν με νέες σειρές.

Για το Σκανδιναβό Θεό ο Jason Aaron θα τελειώσει τη πορεία του με το King Thor το Δεκέμβριο, και οι Donny Cates και Nic Klein θα ετοιμάσουν το Thor, μια νέα ιστορία, που θα ασχοληθεί με μια νέα απειλή στο Asgard.

Το γεγονός ότι ο Cates θα γράψει το Thor, σημαίνει ότι το Guardians of the Galaxy μένει κενό, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί νέο όνομα. Ο Al Ewing, του Immortal Hulk, θα το ετοιμάσει το νέο κόμικ μαζί με τον Juann Cabal, καθώς οι Φύλακες θα πρέπει να αφήσουν τη σύνταξη πίσω και να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, τους Θεούς του Ολύμπου, που θα αναγεννηθούν και θα θέλουν να φέρουν πόλεμο σε όλο το Σύμπαν.

Τέλος υπάρχει και ο Iron Man, το οποίο θα φέρει το τίτλο Iron Man 2020 με τους Dan Stott και Christos Gage να συνεχίζουν στο σενάριο όπως έκαναν και στο Tony Stark: Iron Man. Θα αλλάξει το σχέδιο όμως αφού ο Pete Woods (DC’s Red Hood) θα το αναλάβει και ο Arno Stark, θετός αδελφός του Tony, θα πάρει τη στολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου