Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Story Trailer για το Marvel's Iron Man VR


Η Marvel Games στο πλαίσιο της Comic-Con της Νέας Υόρκης κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Story trailer για το επερχόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι  Marvel's Iron Man VR, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου του 2020.

Η σύνοψη του Marvel's Iron Man VR είναι η εξής:
Ο Tony Stark σταμάτησε να κατασκευάζει όπλα και αντ 'αυτού δημιουργεί την τεχνολογία που χρησιμοποιεί για να καταπολεμά το κακό ως Iron Man. Μετά από αρκετά χρόνια ως παγκοσμίου φήμης υπερήρωας, ο Tony δέχεται επίθεση από την μυστηριώδες Ghost, μία χάκερ και ακτιβίστρια κόντρα στις μεγάλες εταιρείες, η οποία χρησιμοποιεί παλιά όπλα των βιομηχανιών Stark. Στις προσπάθειές της να ανατρέψει την αυτοκρατορία του, η Ghost επιτίθεται στις εταιρικές τοποθεσίες του Stark σε όλο τον κόσμο, ανεβάζοντας τον πήχη για την τελική αναμέτρηση.
Το Marvel's Iron Man VR είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία, με την κανονική έκδοση να κοστίζει 39.99 δολάρια ενώ η Digital Deluxe θα κοστίζει 49.99 και θα περιλαμβάνονται τα 4 Deluxe Edition Deco Armors (Golden Avenger, Black Centurion, Sun Stinger, Stealth Armor), 12 Research πόντοι και Marvel’s Iron Man VR Digital Deluxe Soundtrack; and the Digital Deluxe Edition Iron Man PS4 Theme.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου