Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

TV Spot για το Maleficent: Mistress of Evil


Η Disney πριν από μερικές ώρες έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο TV Spot, το οποίο έχει τον τίτλο "Something Evil" και έχει διάρκεια 30 δευτερόλεπτα, του επερχόμενου Maleficent: Mistress of Evil.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η επική περιπέτεια φαντασίας επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά την ταινία «Maleficent», όπου μάθαμε γιατί σκλήρυνε η καρδιά της πιο διαβόητης κακιάς της Disney και καταράστηκε τη μικρή Aurora. Θα δούμε τη σχέση ανάμεσα στη Maleficent και την Aurora καθώς κάνουν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν ισχυρούς αντιπάλους, ενώ παλεύουν να προστατεύσουν τους βάλτους και τα μαγικά πλάσματα που ζουν σε αυτούς.
Το Maleficent: Mistress of Evil θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 17 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Joachim Ronning σκηνοθετεί από σενάριο των Linda Woolverton,  Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster. Οι Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay, Harris Dickinson, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville και Judith Shekoni αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου