Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Το reboot του Tank Girl έχει σκηνοθέτη


Ο Miles Joris-Peyrafitte έκλεισε να σκηνοθετήσει το reboot του Tank Girl που θα έχει για πρωταγωνίστρια και παραγωγό την Margot Robbie. Οι Tom Ackerley και Josey McNamara θα έχουν και αυτοί χρέη παραγωγού μέσω της LuckyChap Entertainment, η οποία πρόσφατα απέκτησε τα δικαιώματα του κόμικ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider η ταινία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και η Robbie δεν έχει δεσμευτεί πως θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι να διαβάσει το σενάριο. Το Tank Girl ακολουθεί μια χειρίστρια τανκ που συνήθως έχει ξυρισμένο κεφάλι και ταξιδεύει γύρω από μια μετά-αποκαλυπτική κόλαση κάνοντας περίεργες δουλειές και μπαίνει σε μπελάδες. Πηγές του σάιτ αναφέρουν ότι η υπόθεση του πρότζεκτ ενδεχόμενος να επικεντρώνεται στην Tank Girl που θα συνεργαστεί με μία παράνομη με το όνομα Jet Girl και μια ομάδα από αντάρτες για να ξεσηκωθούν και να καταστρέψουν μια τυραννική κυβέρνηση που έχει πάρει τον έλεγχο μιας σπάνιας πηγής νερού.

Στις 31 Μαρτίου του 1995 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική η πρώτη μεταφορά του κόμικ, με την Rachel Talalay να σκηνοθετήσει από σενάριο του Tedi Sarafian. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Lori Petty, Ice-T, Naomi Watts και Malcolm McDowell. Ο Miles Joris- Peyrafitte για την φετινή χρονιά ως σκηνοθέτης έχει το Dreamland, το οποίο έχει στο καστ τους Margot Robbie, Travis Fimmel, Garrett Hedlund, Finn Cole, Kerry Condon και Lola Kirke.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου