Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Κυκλοφόρησε το poster της τελευταίας σεζόν του Arrow


Μέσω Twitter το CW έκανε τα αποκαλυπτήρια της προωθητικής αφίσας της όγδοης σεζόν του Arrow που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου. Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μετά από πέντε χρόνια που ήταν αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί, ο δισεκατομμυριούχος Όλιβερ Κουίν επιστρέφει σπίτι με μυστηριώδη σχέδια και νέες θανατηφόρες ικανότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Starling City. Φορώντας τη σκουρόχρωμη κουκούλα ενός αυτόδικου τοξότη, ο Όλιβερ είναι απόλυτα αποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να αντιταχθεί σε αυτούς που διέφθειραν την πόλη του. Όμως η εκστρατεία που περιπλέκεται εξαιτίας των σκοτεινών μυστικών της δικής του οικογένειας των ασυνείδητων δεσμών του καλύτερου του φίλου με το κακό, και της γυναίκας που αγαπάει αλλά πρόδωσε στην προηγούμενη ζωή του.
Δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί του Arrow είναι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim και Andrew Kreisberg. Οι Stephen Amell, David Ramsey, Katie Cassidy, Rick Gonzalez και Juliana Harkavy έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου