Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχικές εκτιμήσεις για το άνοιγμα του Maleficent: Mistress of Evil


Το Maleficent: Mistress of Evil αναμένεται να μαζέψει από 30 έως 50 εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα του στο box office της Αμερικής, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών του Box Office Pro.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η επική περιπέτεια φαντασίας επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά την ταινία «Maleficent», όπου μάθαμε γιατί σκλήρυνε η καρδιά της πιο διαβόητης κακιάς της Disney και καταράστηκε τη μικρή Aurora. Θα δούμε τη σχέση ανάμεσα στη Maleficent και την Aurora καθώς κάνουν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν ισχυρούς αντιπάλους, ενώ παλεύουν να προστατεύσουν τους βάλτους και τα μαγικά πλάσματα που ζουν σε αυτούς.
Το Maleficent: Mistress of Evil θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 17 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Joachim Ronning σκηνοθετεί από σενάριο των Linda Woolverton,  Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster. Οι Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay, Harris Dickinson, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville και Judith Shekoni αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου