Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Το Game Of Thrones θα αποκτήσει δεύτερο prequel πιλότο


Το HBO είναι κοντά στο να δώσει παραγγελία πιλότου σε νέο prequel του Game Of Thrones που θα έχει ως δημιουργούς τους George R.R. Martin και Ryan Condal (Colony) και θα λαμβάνει χώρα 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της κύριας σειράς. Στο επίκεντρο θα είναι η αρχή του τέλους για τον οίκο των Targaryen και θα έχει ως βάση το βιβλίο Fire & Blood.

 Η σύνοψη του GOT είναι η εξής:
Βασισμένη στα πασίγνωστα βιβλία της σειράς φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, αυτή η εκπληκτική νέα περιπετειώδης σειρά της HBO διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα καλοκαίρια είναι σπάνια και οι χειμώνες μπορεί να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή. Από τις κόκκινες αμμουδιές του Νότου και τις άγριες πεδιάδες της Ανατολής έως τον παγωμένο Βορρά και το αρχαίο Τοίχος, που προστατεύει το Στέμμα από σκοτεινά όντα, οι ισχυρές οικογένειες των Επτά Βασιλείων επιδίδονται σε μια ανελέητη μάχη στη διαδοχή του Σιδερένιου Θρόνου. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες και προδοσίες, ιπποτισμό και τιμή, κατακτήσεις και θριάμβους. Στο Παιχνίδι του Στέμματος, θα νικήσεις ή θα πεθάνεις.
Δημιουργοί του σόου είναι οι David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίοι έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους George R.R. Martin, Guymon Casady, Frank Doelger, Vince Gerardis και Carolyn Strauss. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner και Maisie Williams.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου