Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ο Torin Borrowdale πρόκειται να γράψει το score του Locke and Key


Σύμφωνα με πληροφορίες του Film Music Reporter ο Torin Borrowdale (Searching) έκλεισε να γράψει το μουσικό θέμα του Locke & Key, το οποίο θα έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ της IDW Publishing.

Στο καστ βρίσκονται οι Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Sherri Saum, Griffin Gluck, Steven Williams, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Kevin Alves, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Asha Bromfield και Felix Mallard. Ο Aaron Eli Coleite έχει ξαναγράψει το σενάριο του πιλότου μαζί με τον Joe Hill, ο οποίος είναι δημιουργός του κόμικ, και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Meredith Averill και Carlton Cuse θα έχουν χρέη showrunner και οι Andy Muschietti και Barbara Muschietti θα είναι ειδικοί παραγωγοί.

Η υπόθεση του κόμικ αφορά τρία αδέλφια που μετά από τον τρομακτικό θάνατο του πατέρα τους θα μετακομίσουν στο πατρικό τους σπίτι στο Μέιν όπου θα βρουν μαγικά κλειδιά που θα τους δώσουν διάφορες δυνάμεις. Αλλά τα κλειδιά τα θέλει και ένας έξυπνος δαίμονας και θα κάνει τα πάντα για να τα πάρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου