2/8/19

Ο Oliver Scholl θα είναι ο σχεδιαστής παραγωγής του Venom 2


Ο Oliver Scholl (Venom, Spider-Man: Homecoming, Suicide Squad, Edge of Tomorrow, The Man From U.N.C.L.E. και Independence Day) αναμένεται να επιστρέψει και αναλάβει την σχεδίαση παραγωγής του Venom 2, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του HN Entertainment.

Η Kelly Marcel έχει γράψει το σενάριο της ταινίας και οι Tom Hardy, Michelle Williams και Woody Harrelson εκτός απροόπτου θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι Andy Serkis, Travis Knight και Rupert Wyatt είναι στην λίστα της Sony Pictures με τους υποψήφιους σκηνοθέτες.

Η σύνοψη του Venom είναι η εξής:
Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.
Το Venom έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 4 Οκτωβρίου του 2018 από την Feelgood Entertainment. Ο Ruben Fleischer σκηνοθετεί από σενάριο των Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, και Kelly Marcel. Το καστ αποτελούν οι Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Reid Scott, Scott Haze, Woody Harrelson, Sope Aluko, Scott Deckert και Ron Cephas Jones.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου