Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Μεγάλωσε το καστ του Halo


Το Showtime πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε έξι προσθήκες για το καστ του Halo, το οποίο είναι η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Ο λόγος για τους Natascha McElhone (Californication), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (24: India), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Natasha Culzac (Cursed) και Kate Kennedy (A Midsummer Night's Dream).

Η McElhone θα έχει δυο ρόλους και θα υποδυθεί την Dr. Catherine Halsey και την Cortana. Ο Woodbine θα ερμηνεύσει τον Soren-066, ο Azmi θα ενσαρκώσει τον Admiral Margaret Parangosky, ο Kalu will θα παίξει τον Spartan Vannak-134, η Culzac θα έχει τον ρόλο της Spartan Riz-028 και η Kennedy θα υποδυθεί την Spartan Kai-125. Οι Pablo Schreiber και Yerin Ha έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν στην σειρά. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται τον 26ο αιώνα και θα ακολουθεί την σύγκρουση ανάμεσα στην ανθρωπότητα και την εξωγήινη φυλή που είναι γνωστή ως Covenant. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και θα λάβουν χώρα στην Βουδαπέστη. Η πρεμιέρα ενδέχεται γίνει το 2021.

Οι Kyle Killen και Steven Kane θα είναι οι co-showrunners και θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Darryl Frank, Justin Falvey, Otto Bathurst, Toby Leslie, Scott Pennington και Karen Richards. Η CBS Studios International θα χειριστεί τις διεθνείς πωλήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου