Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Ο Neill Blomkamp τελικά δεν θα σκηνοθετήσει το RoboCop Returns


Ο Neill Blomkamp με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την σκηνοθεσία του RoboCop Returns. Ο Justin Rhodes έγραψε το νέο προσχέδιο σενάριο της ταινίας, με τους Ed Neumeier και Michael Miner να έχουν γράψει το προηγούμενο. Ο Neumeier θα έχει χρέη παραγωγού και ο Miner θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Το RoboCop έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 1987 από την Orion Pictures και με προϋπολογισμό 13 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνεις εισπράξεις της τάξεως των 53.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Peter Weller, Nancy Allen, Dan O'Herlihy, Kurtwood Smith, Miguel Ferrer και Ronny Cox. Ο Paul Verhoeven σκηνοθέτησε από σενάριο των Edward Neumeier και Michael Miner. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησαν δυο κινηματογραφικά sequel, δυο τηλεοπτικές σειρές και δυο σειρές κινουμένων σχεδίων.

Το 2014 βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το reboot του RoboCop από την Sony Pictures Releasing, το οποίο με μπάτζετ 100 εκατομμύρια δολάρια μάζεψε στο παγκόσμιο box office 242.7 εκατομμύρια δολάρια. O Jose Padilha σκηνοθέτησε από σενάριο των Joshua Zetumer, Nick Schenk, Edward Neumeier and Michael Miner. Στο καστ ήταν οι Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish και Jackie Earle Haley.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου