Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ο John David Washington θα έχει ρόλο στο The Batman;


Το Geeks WorldWide υποστηρίζει ότι ο Matt Reeves θέλει ο John David Washington να πάρει ρόλο στο The Batman και ένας από τους χαρακτήρες που είναι πιθανό να υποδυθεί είναι ο Harvey Dent/Two-Face.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 25 Ιουνίου του 2021. Τα γυρίσματα ενδεχομένως θα ξεκινήσουν στις 13 Ιανουαρίου του 2020 και πρόκειται να λάβουν χώρα στο Λονδίνο. Ο Robert Pattinson αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως Bruce Wayne aka Batman. Ο Matt Reeves πρόκειται να σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Ο Dylan Clark θα έχει χρέη παραγωγού και οι Geoff Johns και Walter Hamada θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Ο John David Washington για την περσινή χρονιά είχε την τέταρτη σεζόν του Ballers και τις ταινίες Monsters and Men, All Rise, BlackKlansman και The Old Man & the Gun. Για το 2019 έχει την πέμπτη σεζόν του Ballers και για το 2020 έχει το Born to Be Murdered. Αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα του Tenet.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου