Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Honest Trailers: Godzilla: King of the Monsters


Το Screen Junkies έδωσε στην δημοσιότητα το Honest Trailer του Godzilla: King of the  Monsters, το οποίο είναι η τρίτη ταινία του MonsterVerse και στγκέντρωσε 385.9 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Η νέα ιστορία ακολουθεί τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.
Το Godzilla: King of the Monsters έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου από την Tanweer. Ο Michael Dougherty σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Zach Shields. Στο καστ βρίσκονται οι Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Aisha Hinds και Zhang Ziyi.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου