Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ο Giancarlo Esposito θα ενταχθεί στο MCU;


Το MCU Cosmic δημοσίευσε την φήμη πως ο γνωστός από το Breaking Bad, Giancarlo Esposito θα πάρει σπουδαίο ρόλο στο MCU και ένας από τους χαρακτήρες που η Marvel πρόκειται να κάνει κάστινγκ έχει το κωδικό όνομα "The Benefactor", ο οποίος ενδέχεται να είναι ο Norman Osborn.

Ο Norman Osborn στα κόμικς είναι ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας και συνιδρυτής της χημικής εταιρείας Oscorp, της οποίας απέκτησε τον έλεγχο όταν παγίδευσε τον συνέταιρο του, τον καθηγητή Mandel Stromm για υπεξαίρεση χρημάτων. Η Oscorp βρήκε τις σημειώσεις του Stromm για την Goblin Formula και ξεκίνησε έρευνα με σκοπό να την πουλήσει. Στην συνέχεια προσπάθησε να την κατασκευάσει ο ίδιος ο Osborn κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του μείγματος στο πρόσωπο του, η οποία που του χάρισε υπεράνθρωπη δύναμη και αντοχή αλλά και παράνοια, πράγμα που τον οδήγησε να μεταμορφωθεί στον Green Goblin, που έγινε αργότερα ο μεγαλύτερος εχθρός του Spider-Man. Τον χαρακτήρα δημιούργησαν οι Stan Lee και Steve Ditko και την πρώτη του εμφάνιση έκανε τον Ιούλιο του 1964 στο 14ο τεύχος του The Amazing Spider-Man.

Ο Giancarlo Espositoν για την φετινή χρονιά έχει την πρώτη σεζόν του Jett, εμφανίσεις στις σειρές The Boys, Dear White People, Creepshow και The Mandalorian, και την ταινία The Long Home. Για το 2020 έχει το Stargirl και για το μέλλον έχει κλείσει στα Live! και Coda. Αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Godfather of Harlem.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου