Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Κριτική για το Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw


Η είσοδος του Dwayne Johnson στο franchise του Fast & Furious το 2011 με το Fast Five έφερε νέα στοιχεία που το βοήθησαν να εξελιχθεί τόσο στο καλλιτεχνικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι, ενώ τελευταία χρόνια υπήρχαν φήμες πως ο χαρακτήρας του Luke Hobbs θα αποκτήσει spinoff ταινία.


Η υπόθεση του ακολουθεί μια τρομοκρατική οργάνωση η οποία θα προσπαθήσει να πάρει στην κατοχή της έναν ιό που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο, αλλά τα σχέδια της τα χαλάει μια πράκτορας της MI6. Στην συνέχεια ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό από την εν λόγω οργάνωση, όπου μπροστάρης είναι ο Brixton ένας είναι πρώην πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να αποκτήσει την συγκεκριμένη βιο-απειλή και οι μόνοι που έχουν την δυνατότητα να το σταματήσουν είναι οι Luke Hobbs και Deckard Shaw.


Το Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw είναι μια διασκεδαστική και χορταστική ταινία δράσης. Οι σκηνές μάχης είναι πολύ υψηλού επιπέδου και αυτές που ξεχωρίζουν για εμένα είναι στην Ουκρανία και στα νησιά Σαμόα. Τα οπτικά εφέ είναι εξαιρετικά ενώ η φωτογραφία ήταν εντυπωσιακή. Οι Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby και Idris Elba ήταν απολαυστικοί στους ρόλους τους, με τον τελευταίο να είναι ο κορυφαίος κακός που έχουμε δει στο franchise του Fast & Furious, και μου άρεσε που ήταν δυσκολοκατάβλητος. Εννοείται πως θα ήθελα να δω sequel με την ίδια σύνθεση των πρωταγωνιστών και σε περίπτωση που η Universal Pictures αποφασίσει να κάνει spinoff με τους γυναικείους χαρακτήρες από τα προηγούμενα φιλμ, επιβάλλεται η συμμετοχή της Kirby.


Βαθμολογία: 8.5/10


Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου