Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Η Disney ακύρωσε μεγάλο αριθμό ταινιών που ετοίμαζε η Fox


Από ότι φαίνεται η αγορά της Fox από τη Disney δεν θα επηρεάσει μόνο θέματα δουλειών, αφού πολλές κινηματογραφικές ταινίες που είχε στα σκαριά η πρώτη, φαίνεται να βγαίνουν εκτός του προγραμματισμού της Disney.

Ο αριθμός μάλιστα φαίνεται να φτάνει τις 300 ταινίες αλλά η τελευταία είδηση που ήρθε αφορά για ταινίες που είχαν βάση ηλεκτρονικά ή επιτραπέζια παιχνίδια. Για παράδειγμα τα Mega Man, Magic: The Gathering και The Sims είναι τρία από αυτά που θα σταματήσουν ενώ και το sequel του Assassin's Creed έχει ακυρωθεί και αυτό.

Για το Mega Man, το οποίο είχε κυκλοφορήσει από τη Nintendo Entertainment System τη δεκαετία του '80 υπάρχει σειρά από το Netflix, παιδική στο χαρακτήρα κυρίως, ενώ το Magic: The Gathering θα αποκτήσει και αυτό σειρά κινουμένων σχεδίων από τα αδέλφια Russo. Για το The Sims, οι πρώτες πληροφορίες κυκλοφόρησαν το 2007 αλλά 12 χρόνια μετά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το project.

Όσον αφορά το Assassin's Creed, υπήρχε πλάνο για επιστροφή στο franchise αλλά η Disney δεν ενδιαφέρεται. Είναι πολύ πιθανό πάντως σε κάποια φάση να υπάρξει reboot. Επίσης η Disney ακύρωσε τα Chronicle 2, Flash Gordon και The League of Extraordinary Gentlemen αλλά και το reboot του Die Hard, McClane. Προς το παρόν από τη Fox θα επικεντρωθεί στα Avatar και Planet of the Apes ενώ και τα Alien αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον της εταιρίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου