Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Νέες σειρές κόμικς από τη ComiXology


Η ψηφιακή υπηρεσία κόμικς της Amazon, ComiXology, ανακοίνωσε ότι στις 4 Σεπτεμβρίου του 2019 θα κυκλοφορήσει 4 νέες σειρές με σκοπό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη βιβλιοθήκη της πρωτότυπες ιστορίες.

Το πλάνο είναι κάθε εβδομάδα του Σεπτέμβρη να κυκλοφορεί και μια νέα σειρά, χωρίς να έχει συγκεκριμένο είδος.

Breaklands των Justin Jordan και Tyassetta

Σε ένα κόσμο, 150 χρόνια στο μέλλον, όλοι έχουν υπερδυνάμεις με την εξαίρεση μιας γυναίκας, αν και θα της ήταν χρήσιμες, επειδή πρέπει να ψάξει για τον αδελφό της που έπεσε θύμα απαγωγής. Η κυκλοφορία θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα έχει πέντε τεύχη.

Field Tripping των James Asmus, Jim Festante και Jose García

Τι θα γινόταν αν το Magic School Bus δεν μπορούσε να πάει ξανά στο σημείο έναρξης; Αυτό είναι το ερώτημα της σειράς που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Θα έχει πέντε τεύχη και θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019.

The Black Ghost των Alex Segura, Monica Gallagher, George Kambadais και Ellie Wright

Μια νέα ματιά στο υπεηρωικό είδος από το δημιουργό του podcast, Lethal Lit, θα επικεντρώνεται στην Lara Dominguez, δημοσιογράφο, που κυνηγά να μάθει τη ταυτότητα του ήρωα Black Ghost, αν και η αλήθεια ίσως της στοιχίζει πολύ περισσότερο από αυτό που περίμενε. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα έχει πέντε τεύχη.

Quarter Killer των Vita Ayala, Danny Lore και Jamie Jones

Ο Quentin Kidd προσφέρει υπηρεσίες, για τις οποίες θέλει να πληρώνεται χρήμα που δεν μπορεί να το ακολουθήσει κανείς, και δέχεται πελάτες από παντού εκτός και αν είναι αστυνομία, εγκληματίες ή θέλουν κάποιο νεκρό. Θα έχει πέντε τεύχη καθ θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2019.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου