4/8/19

Το Arrowverse θα αποκτήσει νέα σειρά


Ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz στην καλοκαιρινή περιοδεία του τύπου στην Ένωση Κριτικών Τηλεόρασης αποκάλυψε ότι πρόκειται να προσθέσουν νέα σειρά της DC Comics στο Arrowverse για την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακόμη ανέφερε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει spinoff του Arrow με την επόμενη γενιά χαρακτήρων, στην οποία περιλαμβάνεται οι ενήλικες εκδοχές των Mia και William. Τέλος η Katie Cassidy ανακοίνωσε πως θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της σειράς, η οποία επιστρέφει στις 15 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μετά από πέντε χρόνια που ήταν αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί, ο δισεκατομμυριούχος Όλιβερ Κουίν επιστρέφει σπίτι με μυστηριώδη σχέδια και νέες θανατηφόρες ικανότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Starling City. Φορώντας τη σκουρόχρωμη κουκούλα ενός αυτόδικου τοξότη, ο Όλιβερ είναι απόλυτα αποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να αντιταχθεί σε αυτούς που διέφθειραν την πόλη του. Όμως η εκστρατεία που περιπλέκεται εξαιτίας των σκοτεινών μυστικών της δικής του οικογένειας των ασυνείδητων δεσμών του καλύτερου του φίλου με το κακό, και της γυναίκας που αγαπάει αλλά πρόδωσε στην προηγούμενη ζωή του.
Δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί του Arrow είναι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim και Andrew Kreisberg. Οι Stephen Amell, David Ramsey, Katie Cassidy, Rick Gonzalez και Juliana Harkavy έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου