Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ο Andrew Scott πήρε ρόλο στο His Dark Materials


Ο γνωστός από τα Alice Through the Looking Glass, Victor Frankenstein και Fleabag, Andrew Scott αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο καστ του His Dark Materials και θα ενσαρκώσει τον John Parry, ο οποίος είναι πατέρας του Will Parry (Amir Wilson). 

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η πρώτη σεζόν ακολουθεί τη Lyra, μια φαινομενικά συνηθισμένη αλλά γενναία νεαρή γυναίκα από έναν άλλο κόσμο. Η έρευνά της για έναν φίλο της που έχει απαχθεί αποκαλύπτει μια απίστευτη συνωμοσία που περιλαμβάνει κλεμμένα παιδιά, και γίνεται μια εξερεύνηση για ένα μυστήριο φαινόμενο που ονομάζεται Σκόνη. Καθώς ταξιδεύει μέσα από τους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, η Lyra συναντά τον Will, ένα αποφασισμένο και θαρραλέο αγόρι. Μαζί, συναντούν απίθανα όντα και επικίνδυνα μυστικά, με τη μοίρα των ζωντανών και των νεκρών να βρίσκεται στα χέρια τους.
Ο Jack Thorne είναι ο δημιουργός του His Dark Materials και οι Carolyn Blackwood, Toby Emmerich, Deborah Forte, Julie Gardner, Chris Irving, Philip Pullman, Jane Tranter και Piers Wenger έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson, Lin-Manuel Miranda και Amir Wilson.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου