5/8/19

Ο Andrew Li θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Snake Eyes


Ο Andrew Li (Pacific Rim, Star Trek Beyond, Power Rangers, A-Team, The Predator, Tomorrowland, Godzilla, Man of Steel, Mission: Impossible - Ghost Protocol, Rise of The Planet of The Apes, Tron Legacy και Watchmen) έκλεισε να έχει καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή στο Snake Eyes, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του HN Entertainment.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 16 Οκτωβρίου του 2020. Ο Robert Schwentke έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος (Beauty and the Beast) έχει γράψει το πρώτο προσχέδιο σεναρίου. Οι Brian Goldner (G.I. Joe: The Rise of Cobra, Battleship) και Lorenzo Di Bonaventura θα έχουν καθήκοντα παραγωγού. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα λάβουν χώρα στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το φιλμ θα είναι ιστορία προέλευσης του χαρακτήρα που προσπαθεί να γίνει μέλος του Arashikage Clan, μιας φατρίας που βρίσκεται στην Ιαπωνία. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Allspark Pictures, Hasbro Studios και Paramount Pictures.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου