Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Έξι νέες σειρές κόμικς για τους X-Men από την Marvel


Στο πάνελ της Marvel την Κυριακή στο San Diego Comic-Con, ο γνωστός κολοσσός της Ένατης Τέχνης ανακοίνωσε ότι οι X-Men θα επιστρέψουν πολύ πιο δυνατά με έξι νέες σειρές κόμικς να παίρνουν το πράσινο φως και τον Jonathan Hickman να έχει την επίβλεψη.

X-Men

Από τον Jonathan Hickman, με σχέδιο του Lenil Francis Yu, η σειρά θα είναι η βασική δύναμη στο κόσμο των X-Men και θα έρθει τον Οκτώβριο του 2019.

Excalibur

Από τον Tini Howard, με σχέδιο του Marcus To, και εξώφυλλα του Mahmud Asrar, η σειρά θα ακολουθεί τους Rogue, Gambit, Jubilee, Rictor και Apocalypse, αλλά και ένα καινούριο Captain Britain, την Betsy Braddock, αδελφή του πρώτου Captain Britain. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

Marauders

Από τον Gerry Duggan, με σχέδιο του Matteo Lolli και εξώφυλλα του Russel Dauterman, η σειρά θα επικεντρώνεται στους Kitty Pryde, Emma Frost, Storm, Pyro, Bishop και Iceman, και θα είναι το τέλειο παράδειγμα του ότι κανείς δεν ξέρει τι θα δει αλλά όλα θα βγάλουν νόημα όταν κυκλοφορήσει. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

New Mutants

Από τους Jonathan Hickman και Ed Brisson, με σχέδιο του Rod Reis, η σειρά θα έχει μια ομάδα απρόσμενη που όμως όταν συστηθεί, τότε το κοινό θα καταλάβει τι πρόκειται να δει.  Θα έρθει το Νοέμβριο του 2019.

Fallen Angels

Από τον Bryan Edward Hill, με σχέδιο του Szymon Kudranski και εξώφυλλο της Ashley Witter, η σειρά δεν έχει δώσει πληροφορίες για το τι θα ασχοληθεί αλλά οι X-23, Cable και Psylocke θα είναι βασικοί χαρακτήρες με την Psylocke να μην είναι αυτή που ξέρουμε. Θα έρθει το Νοέμβριο του 2019.

X-Force

Από τον Benjamin Percy, με σχέδιο του Joshua Caesura και εξώφυλλα του Dustin Weaver, η σειρά θα έχει την γνωστή ομάδα αλλά με χαρακτήρες όπως τους Jean Grey, Beast, Sage, Wolverine, Kid Omega και Domino, και θα είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Θα έρθει το Νοέμβριο του 2019.

Και σύμφωνα με τους White και Hickman στο άμεσο μέλλον  θα δούμε και άλλες σειρές X-Men.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου