Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Δείτε το trailer του Snowpiercer


Το TBS στο πλαίσιο της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ανέβασε στο διαδίκτυο το πρώτο προωθητικό τρέιλερ του Snowpiercer, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020 ενώ έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν.

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια εποχή, επτά χρόνια μετά από την μετατροπή του κόσμου σε παγωμένο τοπίο, με μοναδικό ίχνος ανθρωπότητας να βρίσκεται σε ένα γιγάντιο τρένο που κάνει κύκλους σε όλο το πλανήτη ατέρμονα. Στο επίκεντρο θα είναι ο πόλεμος των τάξεων, η κοινωνική αδικία και η πολιτική της επιβίωσης.

Ο Graeme Mason είναι ο δημιουργός της σειράς και μαζί με τους Bong Joon-ho, Dooho Choi, Marty Adelstein και Becky Clements έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Οι Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall, Steven Ogg, Jaylin Fletcher, Timothy V. Murphy, Happy Anderson, Jonathan Lloyd Walker, Aleks Paunovic, Shaun Toub, Kerry O'Malley, Aaron Glenane, Fiona Vroom και Rowan Blanchard βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου