Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Η Susanna Thompson θα συμμετέχει στην τελευταία σεζόν του Arrow


Ο Marc Guggenheim αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως η Susanna Thompson θα επαναλάβει τον ρόλο της Moira Queen στην πρεμιέρα της τελευταία σεζόν του Arrow, η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μετά από πέντε χρόνια που ήταν αποκλεισμένος σε ένα απομονωμένο νησί, ο δισεκατομμυριούχος Όλιβερ Κουίν επιστρέφει σπίτι με μυστηριώδη σχέδια και νέες θανατηφόρες ικανότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το έγκλημα στην Starling City. Φορώντας τη σκουρόχρωμη κουκούλα ενός αυτόδικου τοξότη, ο Όλιβερ είναι απόλυτα αποφασισμένος να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να αντιταχθεί σε αυτούς που διέφθειραν την πόλη του. Όμως η εκστρατεία που περιπλέκεται εξαιτίας των σκοτεινών μυστικών της δικής του οικογένειας των ασυνείδητων δεσμών του καλύτερου του φίλου με το κακό, και της γυναίκας που αγαπάει αλλά πρόδωσε στην προηγούμενη ζωή του.
Δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί του Arrow είναι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim και Andrew Kreisberg. Οι Stephen Amell, David Ramsey, Katie Cassidy, Rick Gonzalez και Juliana Harkavy έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου