Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Η Random House Graphic ανακοίνωσε τα νέα της κόμικ


Η Random House Graphic, εταιρία δημιουργίας κόμικ της Random House Children's Books με την Gina Gagliano, την πρώην αρχισυντάκτη της Boom! Studios, Whitney Leopard, και τον Patrick Crotty στο δημιουργικό χώρο, ανακοίνωσαν για το 2020 νέες σειρές graphic novels.

Ο λόγος για το Aster and the Accidental Magic του Thom Pico και του Karensac, και το The Runaway Princess του Johan Troïanowski και το νεανικό graphic novel, Witchlight, της Jessi Zabarsky, αλλά και το Big Boys της Laura Knetzger. Επίσης υπάρχει το Stepping Stones της Lucy Knisley που κυκλοφόρησε το Μάη του 2020 ενώ στο μέλλον θα έρθουν και τα Kerry and the Knight of the Forest, The Magic Fish και Witches of Brooklyn.


The Runaway Princess του Johan Troïanows


Μια νεαρή πριγκίπισσα, η οποία θεωρεί το κάστρο της πολύ βαρετό, θα αποφασίσει να δραπετεύσει από την καθημερινότητα της για να βρει περιπέτεια, να κάνει φίλους και να μάθει περισσότερα για το φανταστικό κόσμο γύρω της. Ο Troïanowski είναι γάλλος καρτουνίστας που ασχολείται με το παιδικό είδος και είναι γνωστός κυρίως για το χαρακτήρα της Rouge και τα κόμικ της. Η νέατου δουλειά θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου του 2020.

Bug Boys της Laura Knetzger




Το βιβλίο ακολουθεί δύο νεαρά έντομα καθώς μαθαίνουν για τη φιλία και την επιστήμη του κόσμου γύρω τους. Η δημιουργός είναι μόνιμη κάτοικος του Seattle και ε΄χει συνεργαστεί στο παρελθόν με IDW Publishing, Boom! Studios, Retrofit Comics και Cartoon Network, με πιο γνωστή της δουλειά να γίνεται για επεισόδια του Adventure Time. Το νέο κόμικ θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου του 2020.

Aster and the Accidental Magic των Thom Pico και Karensac




Για ηλικίες άνω των 10 ετών, η σειρά θα έχει αρκετή δράση και θα ακολουθεί τη περιπέτεια ενός κοριτσιού, του οποίου οι γονιοί του αποφάσισαν ότι θα μετακομίσουν στη μέση του πουθενά. Το νέο της σπίτι δεν είναι τόσο ωραίο, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει, μέχρι να ανακαλύψει ότι στην εξοχή ίσως κρύβεται μαγεία. Οι γάλλοι Thom Pico και Karensac, θα το κυκλοφορήσουν στις 3 Μαρτίου του 2020.

Witchlight της Jessi Zabarsky




Νεανικό ρομαντικό φαντασίας με που θα αφορά τη φιλία, τον έρωτα και την οικογένεια, με το πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να είναι ομοφυλόφιλη. Θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2020.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου