Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η Marvel ανακοίνωσε νέες σειρές κόμικ στο SDCC 2019


Μπορεί όλος ο κόσμος (πολύ φυσιολογικό) να ασχολήθηκε με τις ανακοινώσεις της Marvel στο Comic-Con για το κινηματογραφική της μέλλον, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο το συνέδριο κάποτε ήταν αποκλειστικά για την Ένατη Τέχνη.

Και η Marvel ήταν πάντα μια από τις πιο δυνατές παρουσίες, κάτι που έκανε και φέτος με ανακοίνωση μερικών project που έρχονται. Ένα από αυτά είναι τα κόμικς της σειράς 2099 αφού στο τέλος του THE AMAZING SPIDER-MAN #25, ο αναγνώστης βλέπει τον Spider-Man 2099 (μάλλον ο Miguel O’Hara) να πέφτει από τον ουρανό, και σίγουρα είναι κάτι που θα παίξει στο μέλλον της Marvel. Επίσης ο Christopher Cantwell, δημιουργός της σειράς του AMC, Halt and Catch Fire, θα γράψει ένα νέο κόμικ για τον Doctor Doom, με τον Salvador Larroca στο σχέδιο. Στη σειρά ο Doom προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα του για μια τρομοκρατική επίθεση που τον έχει ως κύριο ύποπτο.

Επίσης η Marvel θα ασχοληθεί ξανά με τον Norman Osborn και την προσωπικότητα του Red Goblin στο Red Goblin: Red Death. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Red Goblin ήταν όταν ο Osborn συνδέθηκε με τον Carnage. Το συγκεκριμένο είναι one-shot αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον με τους Pat Gleason, Rob Fee κα Sean Ryan να γράφουν και τον Pete Woods να βρίσκεται στο σχέδιο. Επίσης υπάρχει το Marvel Future Fight αλλά και το sequel του Annihilation, της σειράς του 2006 που σίγουρα θεωρείται στις κορυφαίες του 20ου αιώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου