Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο Kevin Jenkins θα είναι ο σχεδιαστής παραγωγής του Jurassic World 3


Σύμφωνα με πληροφορίες του DiscussingFilm ο Kevin Jenkins (Guardians of the Galaxy, Star Wars: The Rise of Skywalker) έκλεισε να σχεδιάσει την παραγωγή του Jurassic World 3. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 11 Ιουνίου του 2021 και ο Colin Trevorrow θα σκηνοθετήσει από σενάριο που θα γράψει μαζί με την Emily Carmichael.

Η σύνοψη του Jurassic World: Fallen Kingdom είναι η εξής:
Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχει αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζοντας σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους. Γεμάτη περιπέτεια, συγκίνηση κι εκπλήξεις, όπως κάθε ταινία που ανήκει σε μια από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου, αυτό το ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό γεγονός μάς φέρνει πίσω μερικούς από τους πλέον αγαπημένους ήρωες και δεινοσαύρους, αλλά και νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά είδη. Καλωσορίσατε στο Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε.
Το Jurassic World: Fallen Kingdom έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδος στις 7 Ιουνίου του 2018 από την UIP Greece. Ο J.A. Bayona σκηνοθέτησε από σενάριο των Colin Trevorrow και Derek Connolly. Οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon, BD Wong και Jeff Goldblum ήταν στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου