Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Ο Katsuhiro Otomo θα ετοιμάσει anime σειρά συνέχεια του Akira


Ο σκηνοθέτης του Akira, Katsuhiro Otomo, θα σκηνοθετήσει μια νέα anime σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα είναι συνέχεια της steampunk cult ομώνυμης κλασικής ταινίας που τον έκανε διάσημο.

Ο Otomo, ο οποίος το είχε ξεκινήσει ως manga, ανακοίνωσε την είδηση στο Anime Expo του Los Angeles και η Bandai Namco's Sunrise θα είναι παραγωγός. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το project και για το πώς θα προχωρήσει η ιστορία. Τέλος ετοιμάζεται και 4K remastering για τη ταινία του 1988 που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 στην Ιαπωνία.

Η υπόθεση εστιάζει στον έφηβο μοτοσικλετιστή Τετσούο Σίμα και τις ψυχικές του δυνάμεις, και τον αρχηγό της συμμορίας του, Σόταρο Κάνεντα. Αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Κάνεντα, της αντιστασιακής τρομοκράτισσας Κέι, του συνταγματάρχη Σικισίμα της JSDF (Δυνάμεις Αυτοάμυνας Ιαπωνίας) και μίας ομάδας τριών όντων με ψυχικές δυνάμεις, προσπαθούν να εμποδίσουν τον Τετσούο από το να ελευθερώσει τον φυλακισμένο Άκιρα, ένα πλάσμα με υπερφυσικές ικανότητες. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη ως live action ταινία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου