Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Το Amazon αποκάλυψε την δημιουργική ομάδα της σειράς Lord of the Rings


Στην παρουσίαση του Amazon στην καλοκαιρινή περιοδεία της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης, η διάσημη υπηρεσία streaming ανακοίνωσε τα μέλη της δημιουργικής ομάδας της σειράς Lord of the Rings.

Χρέη ειδικού παραγωγού θα έχουν οι Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado. Σεναριογράφοι και ειδικοί παραγωγοί θα είναι οι Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) and Justin Doble (Stranger Things). Οι Bryan Cogman (Game of Thrones) και Stephany Folsom (Toy Story 4) θα έχουν ρόλο συμβουλευτικού παραγωγού. Καθήκοντα παραγωγού θα έχει ο Ron Ames (The Aviator). Η Helen Shang (Hannibal) θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός, ενώ η Glenise Mullins θα έχει την επίβλεψη των σεναρίων. Η Kate Hawley (Suicide Squad) θα σχεδιάσει τα κοστούμια και ο Rick Heinrichs (Star Wars: The Last Jedi) θα είναι ο σχεδιαστής παραγωγής. Ο Jason Smith (The Revenant) θα είναι ο υπεύθυνος των οπτικών εφέ και τέλος ο John Howe θα έχει χρέη concept artist.

Οι JD Payne και Patrick McKay είναι οι δημιουργοί του πρότζεκτ και στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Amazon Studios, Tolkien Estate and Trust, HarperCollins και New Line Cinema. Ο Juan Antonio Bayona θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια, ενώ η Markella Kavenagh βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει ρόλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου