Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Το Y: The Last Man έχει νέο showrunner


Το FX ανακοίνωσε πως η Eliza Clark (Animal Kingdom, The Killing, Extant) έκλεισε να αντικαταστήσει τους Aida Croal και Michael Green στα καθήκοντα του showrunner στο Y: The Last Man, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ.

Η Clark θα είναι σεναριογράφος και θα έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nina Jacobson, Brad Simpson και Melina Matsoukas. Το καστ αποτελούν οι Diane Lane, Barry Keoghan, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland, Amber Tamblyn και Timothy Hutton. Ο Michael Green έγραψε το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και η Melina Matsoukas (Insecure) έχει κάνει την σκηνοθεσία. Στην παραγωγή θα είναι η FX Productions. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020.

Η υπόθεση του κόμικ είναι η εξής:
Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο χωρίς άντρες... Το καλοκαίρι του 2002, μια επιδημία με άγνωστη προέλευση αφάνισε κάθε σπέρμα, έμβρυο και πλήρως ανεπτυγμένο θηλαστικό που έφερε το χρωμόσωμα Υ - με μοναδική εξαίρεση έναν νεαρό άντρα και το αρσενικό κατοικίδιό του. Η "φυλοκτονία" εξολόθρευσε ακαριαία το 48% του παγκόσμιου πληθυσμού ή περίπου 2,9 δισεκατομμύρια άντρες. Mε τη βοήθεια της μυστηριώδους Πράκτορος 355, ο Γιόρικ Μπράουν, ο τελευταίος άντρας, πρέπει να αντιμετωπίσει επικίνδυνες εξτρεμίστριες, να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του στην άλλη άκρη του κόσμου και να αναζητήσει την απάντηση στο ερώτημα: για ποιο λόγο είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του φύλου του που επιβίωσε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου