Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Η A Wave Blue World ετοιμάζει δύο νέες σειρές κόμικ για τον Οκτώβριο


Η A Wave Blue World, η οποία πρόσθεσε τον γνωστό από την παρουσία στην Valiant Entertainment, Joe Illidge, ως αρχισυντάκτη, φαίνεται ότι έχει σκοπό να παίξει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο στο χώρο της Ένατης Τέχνης με αναγνωστική καινοτομία.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν το Premier #1 Program με δύο νέες σειρές κόμικ που θα δώσουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να ακολουθήσει δύο διαφορετικά μονοπάτια για να ολοκληρώσει την ιστορία. Μετά από την κυκλοφορία τους, το επόμενο βήμα θα είναι να κυκλοφορήσουν και ψηφιακά με ένα τεύχος κάθε δύο εβδομάδες ή να περιμένουν να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει μαζί η σειρά μετά από δύο μήνες.

Η Lisa Y. Wu, υπεύθυνη πωλήσεων, η οποία ήταν για λίγο καιρό και στην AfterShock Comics, δήλωσε ότι θέλει να φέρει ένα μοντέρνο τρόπο απόλαυσης των κόμικς για τον 21ο αιώνα. Το Premier #1 Program θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με το Mezo No. 1 να έρχεται στις 2 Οκτωβρίου και το Dead Legends No. 1 στις 9 Οκτωβρίου.

Το Mezo, των Tyler Chin-Tanner, Josh Zingerman, Val Rodrigues, Doug Garbark και Thomas Mauer, είναι μια επική ιστορία που θα θυμίζει Game of Thrones με Μεσοαμερικανική έμπνευση και ακολουθεί τη νεαρή Kyma που προσπαθεί να ενώσει τις φυλές στη Γη της απέναντι από την Αυτοκρατορία Tzalekuhl. Το Dead Legends, το οποίο αναμένεται να είναι κάτι μεταξύ των Kill Bill και Enter the Dragon, θα έχει ένα τουρνουά πολεμικών τεχνών, γεμάτο με προσωπικές κόντρες και ατέλειωτες ιστορίες. Οι James Maddox, Gavin Smith και Ryan Ferrier θα είναι οι δημιουργοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου