Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Νέες προσθήκες στη σειρά Brave New World


Το USA Network ανακοίνωσε ότι η νέα δραματική σειρά που θα έχει για παραγωγούς τις UCP και Amblin Television, Brave New World, έκλεισε για ρόλο τους Kylie Bunbury και Hannah John-Kamen.

Η σειρά, με βάση το κλασικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Aldous Huxley, έκλεισε για ρόλο και τους Sen Mitsuji, Joseph Morgan και Nina Sosanya ενώ στο καστ βρίσκονται ήδη και οι Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay και Harry Lloyd. Οι David Wiener, Grant Morrison και Brian Taylor ετοιμάζουν το σενάριο με βάση το βιβλίο του 1932, το οποίο οραματίζεται μια ουτοπική κοινωνία που έχει καταφέρει να φέρει ειρήνη και ισορροπία μέσω της απαγόρευσης της μονογαμίας, του προσωπικού χώρου, των λεφτών, της οικογένειας και της ιστορίας.

Στο επίκεντρο θα είναι οι Bernard Marx (Lloyd) και Lenina Crowne (Brown Findlay), κάτοικοι του Νέου Λονδίνου, οι οποίοι ποτέ δεν έμαθαν κάτι διαφορετικό αλλά πλέον θέλουν να μάθουν κάτι διαφορετικό και θα ταξιδέψουν εκτός πολιτισμού όπου θα γνωρίσουν τον John the Savage (Ehrenreich).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου