Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του Vader Immortal: A Star Wars VR Series


Το πρώτο επεισόδιο του Vader Immortal: A Star Wars VR Series, της πρώτης σειράς μεγάλου μήκους της Lucasfilm στο είδος της εικονικής πραγματικότητας, του οποίου η ιστορία διαδραματίζεται μεταξύ των Revenge of the Sith και A New Hope, κυκλοφόρησε και επίσημα σήμερα για το Oculus Quest.

Το κόστος του είναι 9,99 δολάρια και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για τα Oculus Rift. Η σειρά είναι χρηματοδοτημένη από την Oculus, με την Lucasfilm Story Group ως δημιουργό, και δίνει την ευκαιρία στον θεατή να μπει στο ρόλο ενός λαθρέμπορα που εργάζεται κοντά στο ηφαιστειακό πλανήτη Mustafar, που ο Darth Vader αποκαλεί σπίτι. Στο ξεκίνημα της ιστορίας ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με τον Vader αλλά σύντομα δραπετεύει και από εκεί και πέρα συναντά πολλά εμπόδια. Η διάρκεια του επεισοδίου είναι 45 με 60 λεπτά ενώ υπάρχει και το Lightsaber Dojo, στο οποίο θεατής μπορεί να κάνει εξάσκηση στην ικανότητα χειρισμού ενός Lightsaber μέσω των τηλεχειριστηρίων του Quest.


Η ILM, τέσσερεις φορές προτεινόμενη για οπτικά εφέ, με τον Ben Snow (Attack of the Clones) να επιβλέπει, ανέλαβε τα οπτικά εφέ ενώ ο Snow σκηνοθέτησε το επεισόδιο από σενάριο που έγραψε ο David Goyer, ο οποίος έχει χρέη ειδικού παραγωγού. η ιστορία είναι πρωτότυπη και χρησιμεύει εξαιρετικά στη χρήση της Εικονικής Πραγματικότητας και θα συστήσει και νέους χαρακτήρες και ιστορίες. Η ελπίδα είναι ότι το κοινό θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το VR.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου