Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για την σειρά Star Trek: Deep Space Nine


Μπορεί κινηματογραφικά το Star Trek να έχει βρει μεγάλα εμπόδια για το μέλλον του αφού η τέταρτη ταινία δεν προχώρησε μετά από διαφωνίες με τους Chris Pine και Chris Hemsworth, αλλά ως franchise περνάει μια δεύτερη αναβίωση στη μικρή οθόνη με έξι τουλάχιστον σειρές, να βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής τη συγκεκριμένη περίοδο.

Μια νέα κυκλοφορία που θα έρθει τώρα όμως θα είναι ντοκιμαντέρ, το οποίο στο επίκεντρο θα έχει την εξαιρετική σειρά Deep Space Nine, που για επτά σεζόν έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα και ασχολήθηκε με θέματα πρωτόγνωρα για το franchise μέχρι εκείνη την στιγμή. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray και DVD τον Αύγουστο που μας έρχεται με το τίτλο What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine, ενώ μερικοί φαν θα έχουν την ευκαιρία να το δουν και κινηματογραφικά αφού θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες προβολές τον Ιούλιο.

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει  στις 6 Αυγούστου θα έχει μέσα εισαγωγή από τον Ira Steven Behr, ιστορία για το τι εστί Deep Space Nine, σκηνές που έμειναν έξω, τα παρασκήνια με φωτογραφικό υλικό του Variety, HD Remaster συζήτηση με τους δημιουργούς, υλικό από το κοινό και κινηματογραφικό trailer. Στην ειδική έκδοση θα υπάρχουν επίσης, μια συζήτηση για το πώς δημιουργήθηκε το ντοκιμαντέρ, που θα έχει διάρκεια 50 λεπτά, και μια μιούζικαλ επανένωση με τους συνθέτες Dennis McCarthy και Kevin Kiner.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου