Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η NYLA Media Group θα είναι χρηματοδότης για το Rambo: Last Blood


Ο Louis Arriola, μέσω της NYLA Media Group, θα είναι ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας της Millennium Films, Rambo: Last Blood, το οριστικά τελευταίο κεφάλαιο του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise του Rambo, που θα έχει τον Sylvester Stallone να επιστρέφει για ακόμη μια φορά στο ρόλο.

Η Paz Vega θα έχει επίσης ρόλο στην ταινία με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019 από την Lionsgate. Ο Arriola θα πάρει και χρέη ειδικού παραγωγού στο project που ακολουθεί τον Ράμπο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται σε ράντζο αλλά θα πρέπει να περάσει τα σύνορα για Μεξικό για να βρει την κόρη ενός φίλου του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής. Εκεί θα βρεθεί ενάντια σε ένα από τα πιο βίαια καρτέλ του Μεξικό.

Ο Adrian Grunberg σκηνοθετεί την ταινία από σενάριο που έγραψε ο Stallone με τον Matthew Cirulnick ενώ για ρόλο βρίσκονται και οι Oscar Jaenada, Sergio Peris-Mencheta, Yvette Monreal, Sheila Shah, Joaquin Cosio και Jessica Madsen. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Οι Avi Lerner, Steven Paul, Kevin King Templeton and Les Weldon share producer credits, while Christina Campbell, Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein, Lati Grobman, Jonathan Yunger, Ariel Vroman, Jeff Gum, Elijah Long και Damaine Radcliff θα είναι παραγωγοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου