5/5/19

Πάνω από δυο δις οι εισπράξεις του Avengers: Endgame


Η Disney γνωστοποίησε πως το Avengers: Endgame στο δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής του έφτασε τα 2.189 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και πλέον έγινε η δεύτερη πιο εμπορική ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου,  με το Avatar του James Cameron να βρίσκεται στην κορυφή. Το έργο στο Αμερικάνικο box office έχει συγκεντρώσει 619 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές box office έχει μαζέψει 1.570 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.
Το Avengers: Endgame έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου από την Feelgood Entertainment. Οι Anthony Russo και Joe Russo σκηνοθετούν από σενάριο των Stephen McFeely και Christopher Markus. Στο καστ του βρίσκονται οι Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Brie Larson, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Don Cheadle, Danai Gurira, Karen Gillan, Bradley Cooper, Hiroyuki Sanada και Katherine Langford.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου