Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Έγινε γνωστή η διάρκεια του John Wick: Chapter 3 - Parabellum


Το British Board of Film Classification αποκάλυψε πως το John Wick: Chapter 3 - Parabellum θα έχει διάρκεια δυο ώρες και έντεκα λεπτά, κάτι που το κάνει την μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.
Το John Wick: Chapter 3 - Parabellum είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Μαΐου από την Spentzos Film. Ο Chad Stahelski σκηνοθετεί από σενάριο του Derek Kolstad. Στο καστ βρίσκονται οι Keanu Reeves, Ian McShane, Ruby Rose, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Halle Berry, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Chen, Boban Marjanovic και Said Taghmaoui.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου