Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Τελικά ο Idris Elba δεν θα ενσαρκώσει τον Deadshot στο The Suicide Squad


Σύμφωνα με πηγές του Variety οι Warner Bros. Pictures και James Gunn αποφάσισαν να αφαιρέσουν τον Deadshot από το The Suicide Squad και ο Idris Elba θα παίξει καινούργιο χαρακτήρα, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ώστε ο Will Smith να επιστρέψει σε κάποιο μελλοντικό πρότζεκτ του DCEU καθώς η αποχώρηση του είχε να κάνει με την μη διαθεσιμότητα του στην έναρξη της παραγωγής.

Οι νέοι χαρακτήρες που πρόκειται να δούμε στην ταινία είναι οι Ratcatcher, King Shark, Polka-Dot Man και Peacemaker. Οι Margot Robbie, Jai Courtney και Viola Davis αναμένεται να επιστρέψουν ως Harley Quinn, Captain Boomerang και Amanda Waller αντίστοιχα. Το φιλμ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 6 Αυγούστου του 2021. Ο James Gunn θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο.

Οι Charles Roven και Peter Safran θα έχουν χρέη παραγωγού ενώ οι Zack Snyder και Deborah Snyder θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα διεξαχθούν στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου