Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Το Doctor Strange 2 θα κυκλοφορήσει το 2020;


Το Deadline μετέφερε την φήμη ότι τα Marvel Studios μετά την πρεμιέρα του Avengers: Endgame θα ανακοινώσουν τις ταινίες που θα προβληθούν το 2020 και μέσα σ' αυτές βρίσκεται το Doctor Strange 2.

Στο φιλμ αναμένεται να επιστρέψουν οι Benedict Cumberbatch, Benedict Wong και Rachael McAdams και να επαναλάβουν τους ρόλους. Ο Scott Derrickson εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η σύνοψη του Doctor Strange είναι η εξής:
Το "Doctor Strange" ακολουθεί την ιστορία του διάσημου νευροχειρούργου Dr. Stephen Stange, ο οποίος αναρρώνοντας μετά από ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα, θα ανακαλύψει μαγικές ιδιότητες σε ένα μέρος γνωστό ως Kamar-Taj, και θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή μάχης ανάμεσα στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα, όπως την ξέρουμε.
Το Doctor Strange έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου του 2016 από την Feelgood Entertainment και με προϋπολογισμό 165 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 677.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο έργο πρωταγωνίστησαν οι Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen και Tilda Swinton. Ο Scott Derrickson σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο που έγραψε μαζί με τους Jon Spaihts και C. Robert Cargill.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου