Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ο David Dastmalchian πήρε ρόλο στο The Suicide Squad


Ο David Dastmalchian (Ant-Man) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο The Suicide Squad και σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter πρόκειται να ενσαρκώσει τον κακοποιό Polka-Dot Man.

Οι Margot Robbie, Idris Elba, Jai Courtney και Viola Davis βρίσκονται στο καστ της ταινίας, με τον John Cena να είναι σε συζητήσεις για να πάρει ρόλο και κατά πάσα πιθανότητα θα ερμηνεύσει τον Peacemaker. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το φιλμ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 6 Αυγούστου του 2021.Ο James Gunn θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Οι Charles Roven και Peter Safran θα έχουν χρέη παραγωγού ενώ οι Zack Snyder και Deborah Snyder θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Ο David Dastmalchian για την φετινή χρονιά έχει εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές MacGyver, Neurotica και Reprisal. Για το μέλλον έχει τις ταινίες Teacher, Madness in the Method, Die in a Gunfight και Girls Will Be Girls 2012. Αυτό το διάστημα είναι στα γυρίσματα των Jay and Silent Bob Reboot, Dune και The Cloud.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου